A.M.C. "The Skymasters"

Nieuwerkerk aan den IJssel

Home > Informatie > Lions Zuidplas Rally

..

  Lions Zuidplas RallyOp zondag 10 januari 2021 organiseerde de Lions Club Zevenhuizen een culinaire autorit door de gemeente Zuidplas. Deze uitdagende autorit met 36 equipes was een uniek lokaal evenement die je met behulp van een routebeschrijving en kaart naar 5 restaurants bracht waar een 5-gangen diner op je wachtte. De rit begon met een amuze bij La Baraque. Vervolgens reed je naar De Strandgaper waar het voorgerecht op je stond te wachten. Op de parkeerplaats hebben we het lekkere gerecht naar binnen gewerkt waarna we via Rotterdam naar Leefgoed de Olifant gingen waar het tussengherecht op ons wachtte. Over de dijk langs de IJssel reden we naar restaurant Perron voor het hoofdgerecht. Voor het nagerecht moesten we naar Pizzeria Borgo in de Dorpsstraat. Via Moerkapelle weer terug naar La Bartaque waar de koffie klaar stond en waar we ook nog een fles wijn kregen om thuis op te drinken. Het was een leuke ervaring zo'n diner in de auto.


.. ..­­ ..

Terug naar bovenGezien de huidige ontwikkelingen als het gevolg van het Corona virus heeft de Lions Club besloten om de editie voor 2020 te annuleren. De organisatie had enorm mooie plannen met onder andere een nieuwe hoofdsponsor en een volledig nieuwe opzet van de rally zelf. Wees niet getreurd, zodra de Corona ontwikkelingen het toelaten zullen wij in 2021 alsnog de rally organiseren.

..

Terug naar boven


..

Meer dan zeventig equipes meldden zich op zaterdag 14 september voor de 10e editie van de Lions Zuidplas rally. De route was uitgezet door autosportvereniging AMC The Skymasters. De deelnemers reden in de ochtend via een mooie landelijke route richting het bollengebied rondom Lisse, waarna van een heerlijke lunch werd genoten in Noordwijkerhout. Aan het einde van de rit was weer de behendigheidsproef, één van de meest spectaculaire onderdelen van de Lions Zuidplas Rally... ..­­ ..

Routeboek

.. ..­­ LZR

start in Zevenhuizen _________________ controlepost in Hazerswoude

..­­ ..­­ ..

Pokergame in Hazerswoude ____________Behendigheisproef _____________________ en na afloop de BBQ

Terug naar bovenZaterdag 8 september gingen er vanaf het parkeerterrein van La Baraque in Zevenhuizen 64 equipes van start. Aan de hand van een mooi routeboek moesten de equipes de nodige foto's zien te lokaliseren en bovendien moest onderweg het juiste antwoord gevonden worden op de gestelde vragen.  

.. ..­­ ..

Het routeboek.


.. ..­­ LZR

controlepost in Zevenhuizen ___________ Uitzetter Gerard met assistentie van Max V.

..­­ ..­­ ..

controlepost in Waddinxveen

Terug naar boven.. ..­­ LZR

Het routeboek


.. ..­­ ..

bemande controlepost en onbemande routecontrole in Capelle aan den IJssel


De route ging via de Botlek en Brielle naar Hellevoetsluis waar de lunch stond te wachten.

.. .. LZR

Terug naar boven