A.M.C. "The Skymasters"

Nieuwerkerk aan den IJssel

Home > Informatie > Lions Zuidplas Rally

..

  Lions Zuidplas Rally


Op zaterdag 10 september organiseerde de Lions Club Zevenhuizen voor de 12de keer de Zuidplas Rally. Bijna vijftig equipes deden mee met deze rally. Sommigen haalden met goed en sommigen met wat minder goed resultaat, de finish. De route leidde dit jaar onder andere over smalle polderweggetjes. Een deelnemer vertelt: “Ik ben toch vrij bekend met de omgeving, maar ik had deze prachtige polders met authentieke boerderijen nog niet eerder ontdekt. Het was zeer geslaagd!”.

..

Terug naar boven


..

Gerard en Leon van Leersum aan de start

uitslag

Positie Bestuurder Kaartlezer Strafpunten
1 Aad de Koning Marco Horneman 90
2 Leon van Leersum Gerard van Leersum 140
3 Hans van der Kooij Sonja van der Kooij 150


Terug naar bovenGezien de huidige ontwikkelingen als het gevolg van het Corona virus heeft de Lions Club besloten om de editie voor 2020 te annuleren. De organisatie had enorm mooie plannen met onder andere een nieuwe hoofdsponsor en een volledig nieuwe opzet van de rally zelf. Wees niet getreurd, zodra de Corona ontwikkelingen het toelaten zullen wij in 2021 alsnog de rally organiseren.

..

Terug naar boven


..

Meer dan zeventig equipes meldden zich op zaterdag 14 september voor de 10e editie van de Lions Zuidplas rally. De route was uitgezet door autosportvereniging AMC The Skymasters. De deelnemers reden in de ochtend via een mooie landelijke route richting het bollengebied rondom Lisse, waarna van een heerlijke lunch werd genoten in Noordwijkerhout. Aan het einde van de rit was weer de behendigheidsproef, één van de meest spectaculaire onderdelen van de Lions Zuidplas Rally... ..­­ ..

Routeboek

.. ..­­ LZR

start in Zevenhuizen _________________ controlepost in Hazerswoude

..­­ ..­­ ..

Pokergame in Hazerswoude ____________Behendigheisproef _____________________ en na afloop de BBQ

Terug naar bovenZaterdag 8 september gingen er vanaf het parkeerterrein van La Baraque in Zevenhuizen 64 equipes van start. Aan de hand van een mooi routeboek moesten de equipes de nodige foto's zien te lokaliseren en bovendien moest onderweg het juiste antwoord gevonden worden op de gestelde vragen.  

.. ..­­ ..

Het routeboek.


.. ..­­ LZR

controlepost in Zevenhuizen ___________ Uitzetter Gerard met assistentie van Max V.

..­­ ..­­ ..

controlepost in Waddinxveen

Terug naar boven.. ..­­ LZR

Het routeboek


.. ..­­ ..

bemande controlepost en onbemande routecontrole in Capelle aan den IJssel


De route ging via de Botlek en Brielle naar Hellevoetsluis waar de lunch stond te wachten.

.. .. LZR

Terug naar boven